Tietoja

Olet siis leffafriikki. Tulit oikeaan paikkaan!. Tämä on suomalainen ja täysin Suomenkielinen elokuvamedian arvostelusivusto. Tällä sivustolla arvostellaan mm. elokuvien DVD, Blu-ray ja 4K UHD Blu-ray -julkaisuja sekä itse elokuvia. Tältä sivustolta löytyy myös artikkeleita eri elokuvamedioista sekä oppaita miten saat kaiken irti kotiteatterikokemuksestasi.

Motivaatio tämän tyyppisen arvostelu-sivuston tekemiseen on yksinkertaisesti se, että monesti haluan tietää nämä asiat itse esim. Blu-ray julkaisusta ennen kuin ostan sitä, koska itse kaupat harvoin listaa julkaisun kaikkia ominaisuuksia, jos ollenkaan. Joissain tapauksessa ne voi myös olla virheellisiä. Pyrin siis julkaisemaan tietoa kuten tekniset aspektit kuvasuhteesta, ääniraidasta, tekstityksen kielet ja laadun, ekstra-materiaalin kuvanlaadun ja ääniraidat/tekstitysten kielet jne. julkaisuista jotka itse omistan tai saan käsiini arvostelua varten.

Pyrin myös aina arvostelemaan juurikin täkäläisen julkaisun, jolla on merkitystä Suomalaiselle elokuvan ystävälle. Maailmalla on hyviä saitteja jotka listaa paljon näitä asioita, mutta lähes poikkeuksetta ainakin Englanninkieliset sivustot listaa vain joko Pohjois-Amerikkalaisia tai UK -julkaisuja jotka harvoin antavat kovin hyvää käsitystä mitä elokuvan täkäläiset julkaisut sisältää, varsinkin mitä tulee tekstityksin ja etenkin julkaisujen bonusmateriaalien tekstityksiin.

Sosiaalinen media: Instagram.